—————————————————————————————————-

Carne

Scaloppina al limone
kalfsvlees met citroen, witte wijn en boter.
Abbacchio al Rosmarino
lamsnootje met look olijfolie, tomaat en rozemarijn.
Tagliata di Manzo alla rucola en grana
Entrecote met parmezaan schilfers en raketkruid, geblust met balsamico crème.
Tagliata folletto
Entrecote met boschampignons (porcini) en kruiden geblust met rode wijn.
Tagliata di filetto  alla folletto
Filet pur met boschampignons (porcini), honing en kruiden geblust met rode wijn. 
Tagliata di filetto al tartufo fresco
Filet pur met carpaccio van verse truffels 

—————————————————————————————————-                                                                                 

Pesce

Orata al forno con zenzero
Doradefilet met Italiaans spek, gember en verse kerstomaatjes.
Spigola al forno
Zeebaarsfilet met olijfolie, zeezout, peterselie en witte wijn.
Bianco misto
Assortiment gestoomde vis met verse tomaten, ui, peterselie, look en fijne kruiden.